Dominion: Prequel to the Exorcist izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.2 IMDB Puanı 113 Görüntülenme

Dominion: Prequel to the Exorcist izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Stellan Skarsgård, Gabriel Mann, Clara Bellar
1973 yılında çekilen Şeytan filminin 4. bölümü olan Exorcist: The Beginning'in ilk versiyonu, Renny Harlin'in yönettiği versiyonun başarısız bulunması üzerine gösterime sunulmuştur. Bu versiyon, daha çok diyalog odaklı ve şiddetten uzaktır. Filmin konusunu oluşturan özet aşağıdaki gibidir:

Exorcist: The Beginning, bir arkeolog olan Lankester Merrin'in geçmişine odaklanmaktadır. Merrin, II. Dünya Savaşı'nın hemen ardından Kenyalı bir çocuğun kaybolması üzerine bir keşiş tarafından Nairobi'ye çağrılır. Merrin, burada şeytani bir varlığın etkisine giren çocuğun rahatsız edici durumunu araştırmakla görevlendirilir.

Merrin, çocuğun üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda, köydeki yeraltı mezarlığının şeytani bir varlık tarafından kirletildiğini keşfeder. Şeytanın etkisiyle köylüler, korkunç bir şekilde değişmekte ve birbirlerine saldırmaktadır. Merrin, bu korkunç olayları durdurmak ve çocuğu kurtarmak için savaşmak zorunda kalır.

Exorcist: The Beginning, Şeytan serisinin diğer filmlerine göre daha farklı bir hikayeye sahiptir. Daha çok karakterlerin arasındaki çekişmelere ve ruhani savaşa odaklanan film, gerilim dolu bir atmosfer sunmaktadır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Dominion: Prequel to the Exorcist

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?