Hayatım Yalan! izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 125 Görüntülenme

Hayatım Yalan! izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker
Danny McGabe, plastik cerrahi uzmanı olarak çalışan bir adamdır. Kendi yöntemiyle kadınları etkilemeye çalışan Danny, evli olduğunu söyleyerek birçok ilişki yaşamıştır. Ancak hayatının aşkı Palmer ile karşılaşınca her şey değişir. Palmer, Danny'nin yalanlarını ve geçmişini unutturur.

Bir gün Danny, cebinde unuttuğu alyansı nedeniyle Palmer tarafından yakalanır ve boşandığını söylemek zorunda kalır. Bu durumda Danny'nin yalanını destekleyecek bir eski eş bulması gerekmektedir. İşyerindeki Katherine Murphy, Danny'ye yardım eder ve Danny'nin kendisiyle evli olduğunu söylemeye çalışır. Ancak çocuklarının da devreye girmesiyle Danny daha da zor durumda kalır.

Danny'nin Palmer'a gerçeği söylemek zorunda kalacağı an yaklaşırken, karmaşık bir dizi olay yaşanır. Danny, yalanlarının ardından gerçek aşkı ve mutluluğu bulmak için mücadele eder.

Sonuç olarak, Danny'nin ilişkileri üzerine kurulu olan hayatı, Palmer ile tanışmasıyla tamamen değişir. Yalanlar, karmaşık ilişkiler ve romantik komedi dolu bu hikaye, Danny'nin gerçek mutluluğu bulma yolculuğunu anlatır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Just Go with It

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?