Şaşkın izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 185 Görüntülenme

Şaşkın izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Brendan Fraser, Elizabeth Hurley, Frances O'Connor
Elliot Richards, sosyal beceriksizlik konusunda tam anlamıyla bir abidedir. İyi niyetli bir insandır, ancak çalışma arkadaşı Allison Gardner'a olan aşkı onu yanıp tutuşturur. Allison, Elliot'ın varlığını bilmekle birlikte, aralarında sadece bu kadar bir ilişki vardır. Elliot'ın şansı o kadar kötüdür ki, her şeyi yapabilir. İntihar edebilir, umursamadan hayatını yaşayabilir, her şeyi düzeltmek için uğraşabilir ya da hatta ruhunu şeytana bile satabilir.

Ve ne yaptı dersiniz? İyi bir anlaşma yaptı! Çok güzel bir kadınla tanıştı. Bu kadın, Elliot'ın ruhunu isteyen, çarpıcı, etkileyici, seksi ve akıllı biriydi. Karşılığında Elliot'a 7 dilek hakkı verdi. Siz olsaydınız ne dilerdiniz? Çok zengin, güçlü ve sevdiğiniz bir kadınla evli bir erkek olmayı mı? Dünyanın en duygusal erkeği olmayı mı? Bir basketbol yıldızı olmayı mı? İstediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz! Ancak, dans ettiğiniz kişiye dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, bu dilekler bile hayatınızı ölmeden bir cehenneme çevirebilir...

1967 yılında Stanley Donen tarafından yönetilen aynı adlı filmin bir yeniden çevrimi olan bu film, hdfilmcehennemi kelimesini içeren Türkçe bir özet olarak yeniden yapılandırılmıştır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Bedazzled

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?