Aşkın yaşı yok izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 109 Görüntülenme

Aşkın yaşı yok izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Andrew Cherry
Sandy, 40 yaşındaki güzel ve seksi bir kadındır. Sleepy Hollow yakınlarında yaşayan iki çocuk annesidir. Ancak mükemmel gibi görünen hayatı kocasının onu aldattığını öğrenince altüst olur. Bu acı gerçekle yüzleşmek için çocuklarıyla birlikte New York'a taşınır.

New York'ta hayatının en zor döneminde olan 24 yaşındaki Aram Finkelstein ile tanışır. Aram, Fransız karısı tarafından terk edilmiş ve sadece yeşil kart almak için evlendiğini öğrenmiştir. İki işte birden çalışan Aram, Sandy'nin kahve dükkanının altında çalışmaktadır. İkisi hızla arkadaş olur ve Sandy, çocuklarına bakıcılık yapması için Aram'a teklifte bulunur.

Sandy'nin kariyeri hızla yükselirken, en iyi arkadaşı ona bir ilişkiye başlama cesareti verir. Ancak Sandy, bir felaket randevunun ardından artık birileriyle çıkmanın bittiğine inanır.

Bu sırada Aram da hayatlarının önemli bir parçası haline gelmiştir. Onunla zaman geçirmek eğlencelidir ve çocukları onu sever. Birlikte aile gibi olmuşlardır ve birbirlerine aşık olurlar. Ancak ilişkileri çevrelerinden tepki alır. Sandy ve Aram, ilişkilerinin sadece eğlence mi yoksa gerçek bir aşk mı olduğuna karar vermek zorunda kalır.

Bu romantik komedi, New York'ta geçen ve 24 yaşındaki bir adamla 40 yaşındaki seksi komşu arasındaki çekimi anlatan bir hikayeyi konu almaktadır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Rebound

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?