Boş ev izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.9 IMDB Puanı 58 Görüntülenme

Boş ev izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Lee Seung-yun, Hee Jae, Hyuk-ho Kwon
Hayatı boyunca yalnız kalan ve kendi varoluş amacını bulmakta zorlanan bir adam, diğer insanların yaşamlarına sızarak bir tür varlık oluşturur. Bu tuhaf adam, insanların tatile gittiği dönemlerde evlerini kullanır ve karşılığında bozuk ev aletlerini tamir ederek ödeme yapar. Bir gün yardıma ihtiyacı olan genç ve güzel bir kadınla karşılaşır. Kadın, evde kocası tarafından işkence görmektedir ve bu durum karşısında şaşkınlığa düşer.

İlk başta çok farklı dünyalardan gelen bu iki insan, zamanla birbirlerine yakınlaşır ve aralarında sıradışı bir bağ oluşur. Kadının içinde bulunduğu zor durum, adamın duygusal ve fiziksel olarak ona yardım etmesine sebep olur. Her geçen gün, birlikte geçirdikleri zaman artar ve birbirlerini anlamaya başlarlar.

Birbirlerine destek olan bu ikili, kendi hayatlarında değişiklik yapma cesaretini bulurlar. Adam, kadının kocasının zulmünden kurtulmasına yardımcı olurken, kadın da adamın yalnızlığına son verir. Birlikte yeni bir hayat kurmaya karar verirler ve bu kararı gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaparlar.

Bu sıradışı hikaye, insanların birbirlerine nasıl yardım edebileceğini ve birlikte nasıl güçlü olabileceklerini anlatır. İki farklı dünyadan gelen bu insanlar, birbirlerinin hayatlarına anlam katarak birlikte mücadele ederler. Bu film, izleyicilere umut ve dayanışma duygularını aşılamayı hedefler.

Hdfilmceh

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Bin-jip

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?