Mimi wo sumaseba (1995) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 38 Görüntülenme

Mimi wo sumaseba (1995) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Yoko Honna, Issey Takahashi, Takashi Tachibana
14 yaşındaki Shizuku Tsukishima, ortaokulu bitirmek üzere olan bir genç kızdır. Kitap okumayı çok seven Shizuku, kütüphaneden aldığı kitapların içinde kart bulur. Kartlarda Seiji Amasawa yazmaktadır. Bu kişinin kim olduğunu merak eden ve araştırmaya başlayan Shizuku, kendi hayatıyla ilgili de önemli şeyler keşfedeceği bir yolculuğa çıkar.

Hayao Miyazaki'nin senaryosunu yazdığı Whisper of the Heart, filmi yaptıktan bir süre sonra ölen Yoshifumi Kondo'nun tek ve son filmi olma özelliği taşıyor. Bu özel yapım, Shizuku'nun keşiflerle dolu macerasını anlatırken aynı zamanda genç bir kızın büyüme sürecini de aktarıyor. Shizuku, Seiji Amasawa ile olan ilişkisini derinleştirirken, kendi yeteneklerini ve tutkularını keşfeder. Bu süreçte, hayallerine ulaşmak için çaba sarf eder ve kendini tanımaya başlar.

Whisper of the Heart, güçlü bir hikayesi ve etkileyici animasyonuyla izleyicileri büyülü bir dünyaya davet ediyor. Shizuku'nun iç dünyasına ve duygularına odaklanan film, insanların kendi yeteneklerini keşfetme ve hayallerini gerçekleştirme yolunda verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Bu unutulmaz yapım, Hayao Miyazaki'nin yaratıcılığından ve Yoshifumi Kondo'nun yönetmenlik yeteneğinden izler taşıyor. Whisper of the Heart, genç izleyicilere ilham verirken, her yaştan seyirciyi büyüleyici bir hikayeye sürüklüyor.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Mimi wo sumaseba

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?