Yalnız kalpler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 29 Görüntülenme

Yalnız kalpler izle

Yönetmen:

Oyuncular:

John Travolta, Salma Hayek, Jared Leto
1940'lı yılların sonunda Amerika'da tanınan "Yalnız Kalpler Katilleri" olarak bilinen Martha Beck ve Raymond Fernandez, öldürücü bir planla suç dünyasına damga vurmuşlardı. İkilinin silahı gazeteye verdikleri kişisel ilanlardı. Bu ilanlara cevap veren terkedilmiş dul kadınlara, Ray kendini Latin aşığı olarak tanıtarak yaklaşıyor ve onları hem dolandırıyor hem de öldürüyordu.

Martha ve Ray'ın tanışması, hayatlarında dönüm noktası olmuştu. Birbirlerine ilk baktıklarında hemen aşık olmuşlardı. Bu ilişki, tutkulu bir aşka ve kolay para kazanma fırsatına dönüşmüştü. Martha, Ray'ın kız kardeşi olarak tanıtılarak dul kadınları baştan çıkarıyor, ardından ikili birlikte bu kadınları öldürüyor ve birikimlerine el koyuyordu.

Martha ve Ray polis tarafından yakalandığında, 12 cinayeti itiraf ettiler. Ancak gerçek rakamın 20'ye yakın olduğu düşünülüyordu. İki sevgili, 22 Ağustos 1949'da ölüm cezasına çarptırıldı. Temyiz başvurularına rağmen, 8 Mart 1951'de Sing-Sing hapishanesinde yan yana elektrikli sandalyelerde idam edildiler.

HDFilmCehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Lonely Hearts

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?