Vurgun izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 77 Görüntülenme

Vurgun izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Gene Hackman, Rebecca Pidgeon, Danny DeVito
Usta hırsız Joe Moore, her şeyin yolunda olduğu bir hayat sürmektedir. Karısı güzel ve sadıktır, borçluları ise ona çok fazla borçludur. Ancak bir gün, Joe güvenlik kamerasına yakalanır ve işler hızla kötüye gitmeye başlar. Çalıntı eşyaları satan ve en büyük borcu olan Bergman ise Joe'ya borcunu ödememeye karar verir. Joe'nun karısı ise onu Bergman'ın adamıyla aldatıyor olabilir.

Joe, ortağı Bobby ve yardımcıları Pinky ile son bir işe girişir. Bu son iş, her şeyi tersine çevirecek ve Joe'nun talihini döndürecektir. Ancak Joe, Bergman'a güvenebilir mi? Ve karısı şu anda kimin kollarında?

Sonunda, bir kişi muzaffer bir gülümsemeyle uzaklaşacak, diğerleri ise talihlerine küsecektir. Sizce kim başarılı olacak?

Bu film, usta bir kadro tarafından yapılan bir usta işidir. Yazar ve yönetmen David Mamet, senaryo konusunda bir ustadır. Ayrıca Mamet'in senaryo üzerine bir kitabının Türkçe'ye çevrildiğini de belirtmek gerekir.

Son olarak, bu özgünleştirilmiş ve yeniden yapılandırılmış özetin yapay zeka tarafından hazırlandığına dair bir bilgi verilmemiştir. İstediğiniz kelime olan "hdfilmcehennemi" de özetin sonuna eklenmiştir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Heist

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?