Unutulmaz Titanlar izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.8 IMDB Puanı 39 Görüntülenme

Unutulmaz Titanlar izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Denzel Washington, Will Patton, Wood Harris
1971 yılında Virginia eyaletinin Alexandria kentinde, lise futbolu tüm toplumun tutkusu haline gelmiştir. Ancak eyalet yetkililerinin kararıyla siyah ve beyaz öğrencilerin bir araya gelmesiyle T.C. Williams High Titans takımı oluşturulur ve siyah koç Herman Boone (Denzel Washington) liderliğindeki takımın başına, eski koç Bill Yoast (Will Patton) yardımcı olur.

Boone'un gelmesi riskli olsa da, Boone ve Yoast, futbolun ötesinde ortak bir amaca odaklanarak birlikte çalışmayı öğrenirler. İkisi de onurlu, sağlam ve çalışkan oldukları için, siyah ve beyaz öğrencilerden oluşan takımı sadece kazanan bir ekip haline getirmekle kalmazlar, aynı zamanda takım üyelerini sorumlu ve özenli gençlere dönüştürmek için çaba sarf ederler.

Yerel halkın tutuculuğu ve hoşgörüsüzlüğü bile onların birlikte çalışma kararını engelleyemez. İstekleri ve sevgileri sayesinde, zirveye ulaşma hedefleriyle birlikte ömür boyu sürecek dostluklarının temellerini atarlar. Eğer bugün onların adı hatırlanmıyorsa, nedeni Virginia halkının sadece takımın başarısını hatırlayıp "Unutulmaz Titanlar" demesidir.

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Remember the Titans

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?