Umut dalgaları (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 29 Görüntülenme

Umut dalgaları (1998) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Sandra Bullock, Harry Connick Jr., Gena Rowlands
Birdee, umutlarıyla yaşayan genç bir kadındır. Gençlik aşkıyla evlenerek mutlu bir yuva kurmuş ve çocuğuyla birlikte hayatını sürdürmektedir. Ancak, hayatı bir oyun gibi gelir ona ve dünyası adeta buzdan bir ev gibi eriyip gitmektedir. En yakın arkadaşı, sevdiği kişiyle onu aldatmıştır ve bu gerçeği bir televizyon programında itiraf etmiştir. Birdee için kaçacak hiçbir yer yoktur ve doğduğu kasabaya geri döner. Ancak, programı herkes izlemiştir ve artık hayatta sığınacak bir limanı kalmamıştır.

Kızını alarak büyüdüğü şehre annesinin yanına giden Birdee için zor günler başlamıştır. Annesi garip bir kadındır ve babası da beyin kanaması geçirerek kimseyi tanıyamaz hale gelmiştir. Kız kardeşi Hollywood'a gitmiş ve oğlunu annesine bırakmıştır.

Birdee, insanlardan uzaklaşır ve evine kapanır. Bu sırada annesi aracılığıyla tanıştığı Justin, başarısız denemelerden sonra geri dönen ve Birdee için yeni bir umut kaynağı haline gelir. Her şeyin kötüye gittiği bir dönemde Justin, Birdee için güç ve umut olmuştur.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Hope Floats

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?