Uçurtma avcısı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 35 Görüntülenme

Uçurtma avcısı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Khalid Abdalla, Ahmad Khan Mahmoodzada, Atossa Leoni
Afgan yazar Khaled Hosseini'nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan "The Kite Runner"da, Kaliforniya'da yaşayan bir Afgan göçmen olan Amir'in hikayesi anlatılır. Amir, çocukluk arkadaşı Hassan'ın oğlunun sorunları olduğunu öğrendikten sonra Taliban yönetimi altındaki anavatanına geri dönmeye karar verir.

Amir, Kabil'de yaşayan zengin bir tüccarın oğludur ve Taliban rejimi ülkeye gelmeden önce Amerika'ya göç etmiştir. Çocukluk yıllarında evin hizmetçisinin oğlu Hassan ile sıkı bir dostluk kurmuştur. Ancak bir uçurtma yarışı sırasında Hassan'a ihanet etmiş ve ona yardım etmek yerine sırtını dönmüştür. Bu ihanet ise yıllar boyunca Amir'in kafasını meşgul etmiştir.

Yıllar sonra, Hassan ve eşinin Taliban tarafından öldürüldüğü haberini alan Amir, bir zamanlar ihanet ettiği çocukluk arkadaşının oğlunu bulmak ve onu kölelikten kurtarmak için Taliban yönetimi altındaki Afganistan'a geri döner.

Marc Forster'ın yönettiği "The Kite Runner", DreamWork Pictures tarafından sunulmaktadır. Film, Sam Mendes, Walter F. Parkes ve Laurie MacDonald tarafından yapımcılığı üstlenildi ve senaryosu David Benioff ile Khaled Hosseini tarafından birlikte yazıldı.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Kite Runner

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?