Transamerika izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 35 Görüntülenme

Transamerika izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Felicity Huffman, Kevin Zegers, Fionnula Flanagan
Birkaç gün sonra ameliyatı olan transseksüel Bree (Stanley olarak da bilinir), geçmişte yaşadığı tek cinsel ilişkiden doğan oğlu tarafından hapishanedeyken telefonla aranır. Oğlu, birisi tarafından çıkarılması gerektiğini söyler. Bree, hemen konuyu geçiştirir ve telefonu kapatır. Ancak psikiyatristi, ameliyattan önce erkek geçmişiyle yüzleşmesini ve bu yolculuğu tamamlamasını ister.

İsteksizce ve sinirli bir şekilde Los Angeles'tan New York'a gider ve hapisten yeni tanıştığı oğlu Toby'yi bir dolar karşılığında çıkarır. Bree'nin tek amacı, bu çekici ve kokain sorunu olan çocuğu üvey babasına teslim edip yoluna devam etmektir. Ancak Toby, iyi kalpli Hristiyan kadınla Los Angeles'a doğru yol alarak film endüstrisinin kalbine gitmek ister.

Doğudan batıya Amerika'yı arabayla geçtikçe, beklenmedik olaylar yaşanır. Bu filmde, Felicity Huffman'ın muhteşem performansıyla bir erkeğin bedeninde hapsolmuş bir kadının ve fark edilmeyi umut eden bir yabancının öyküsü, mizahi bir dokunuşla anlatılır.

Transamerika, tatlı, gerçek ve ürkek bir erotizmle dolu, tıpkı Bree'nin rolüyle oynayan Felicity Huffman gibi... hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Transamerica

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?