Süper Anne (1987) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 43 Görüntülenme

Süper Anne (1987) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Diane Keaton, Sam Shepard, Harold Ramis
New York'ta tanınan başarılı bir iş kadını olan J.C. Wiatt, "kaplan kadın" lakabıyla bilinir. Bir gün, başka bir şehirde yaşayan kuzeninden bir miras haberi alır. Bu mirasın para olduğunu düşünen J.C., büyük bir şaşkınlıkla bebek olduğunu öğrenir. İlk başta bebek fikrine çok kızan J.C., erkek arkadaşıyla olan ilişkisini de sonlandırır çünkü bebekle bir yaşamın mümkün olmadığını düşünmektedir.

Ancak bebekle birlikte hayatı tamamen değişir ve J.C., işinden ayrılıp Vermont'ta bir kır evi satın alır. New York'un yoğun şehir hayatından sonra, J.C. günlerini bahçesindeki ağaçlardan elma toplayarak ve bebek için elma püresi hazırlayarak geçirir. Ancak kırsal hayatın monotonluğu, kariyer kadını olan J.C.'yi mutsuz eder ve New York'a geri dönmeye karar verir.

Ancak bebek için hazırladığı elma püreleri, kırsal bölgedeki insanların da beğenisini kazanır ve J.C., bu püreleri satmaya karar verir. Bu sırada, veteriner olan bölgenin bir doktoruna aşık olur. J.C., bu beklenmedik dönüşümlerle dolu hayatında kendini bulur ve kaderin gizemli yollarıyla karşılaşır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Baby Boom

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?