Sivri Kafalar (1993) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.4 IMDB Puanı 110 Görüntülenme

Sivri Kafalar (1993) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Dan Aykroyd, Jane Curtin, Robert Knott
Dan Aykroyd ve Jane Curtin'in canlandırdığı Beldar ve Prymatt Sivrikafa çifti, iki uzaylıdır. Gezegenlerine dönmek için Güneş'e gitmek üzereyken, bir ara dünyadan geçmek zorunda kalırlar. Ancak radarlara yakalanırlar ve New Jersey Milli Hava Koruması'nın F-16 uçağı tarafından saldırıya uğrarlar. Şaşkınlık içinde dünyaya inerler ve bir otelde oda tutarlar. İnsanlar, sivri kafalarından dolayı onlardan korkmaktadır. Ayrıca garip davranışlar sergilemeleri (örneğin sabun yemek) de dikkat çekmektedir.

Beldar, bir işe başlar ve müşterileri ve patronu ondan şüphelenir. Ancak Beldar, geliştirdiği teknolojik aletlerle patronunu memnun etmektedir. Aynı zamanda gezegenleriyle iletişim kurmak için bazı aletler çalmaktadır.

Sonunda gezegenleriyle iletişim kurduklarında, sonuç kötü olur ve ABD'de kalmak zorunda kalırlar. Beldar, sorununu patronuna açıklar ve Carmine (Adam Sandler) çağrılır. Beldar'a gizli bir kimlik verilir ve Fransız olarak tanıtılır. Artık Donald R. DeCicco ve karısı Mary Margaret DeCicco olarak adlarını değiştirirler.

Kafalarını doğuş problemi olarak açıklarlar ve kızları genç bir kız olmuştur. Komşuları Ronnie ile yakınlaşmaya başlarlar. Ancak Beldar'ın aldığı kimlik aslında bir kaçaktır ve polisler onların gizlice ABD'ye girdiğini düşünür. Bir polis, onların uzaylı

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Coneheads

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?