Sapsız sanık (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 31 Görüntülenme

Sapsız sanık (1998) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Leslie Nielsen, Richard Crenna, Kelly LeBrock
Ryan Harrison, keman ustası ve yakışıklı bir yıldızdır. Lauren Goodhue ile tanışmasıyla hayatı tamamen değişir ve inanılmaz maceralara atılır. Lauren'ın kocasının öldürme planına karışır ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreterine yapılan suikast girişimini önlemek zorunda kalır. Ancak yanlışlıkla cinayet şüphelisi olarak tutuklanır. Aslında suç, tek kollu, tek bacaklı ve tek gözlü bir adamdadır. Harrison, onu bulmak için kaçar ve peşine U.S Marshal görevlisi Ferguson Falls düşer. Sadece güzel bir kadın olan bir tek kişi, Ryan'ın masum olduğuna inanır.

Bu film, Komedinin usta ismi Leslie Nielsen'ın canlandırdığı Harrison karakterinin maceralarını anlatıyor. Harrison, diğer kahramanlardan tek farkı daha komik olmasıyla, haksız yere suçlanmış ve kendini aklamaya çalışmaktadır.

Evet, Harrison bir kaçaktır, ancak bu sıradan bir kaçaklık hikayesi değildir. Bu eğlenceli filmde, Görevimiz Tehlike, Cesur Yürek, Casablanca ve daha birçok filmden sahneler izleyeceksiniz. Bu film sadece bir film değil, tüm filmler bu filmde! hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Wrongfully Accused

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?