Sahara izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 34 Görüntülenme

Sahara izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Matthew McConaughey, Penélope Cruz, Steve Zahn
Matthew McConaughey'nin canlandırdığı ünlü kaşif Dirk Pitt, Batı Afrika'nın tehlikeli bölgelerinde bir hazine avına çıkmaya karar verir. Bir efsaneye ait bir sikke bulan Dirk, bu keşifle hayatının en büyük macerasına atılır. Macera arkadaşı Al Giordino (Steve Zahn) ile birlikte "Ölüm Gemisi" olarak bilinen kayıp savaş gemisini bulmayı hedeflerler. Ancak hazine avları, tüm dünyayı tehdit eden büyük bir problemle bağlantılı olabilir. Dirk, Al ve güzel doktor Eva Rojas (Penelope Cruz), tehlikeli savaşçılarla ve tehditkâr bölgeyle mücadele ederken, zekalarını ve cesaretlerini kullanmak zorunda kalırlar.

Paramount Pictures ve diğer ortaklıklar tarafından üretilen "Sahara" filmi, Breck Eisner'ın yönetmenliğinde çekilmiştir. Clive Cussler'ın romanından uyarlanan filmde, Thomas Dean Donelly, Joshua Oppenheimer ve John C. Richards tarafından yazılan senaryo kullanılmıştır. Filmin Amerika dağıtımını Paramount Pictures üstlenmiştir.

Paramount Pictures, Viacom Inc. bünyesinde faaliyet gösteren dünyanın en büyük eğlence ve medya kuruluşlarından biridir. Bristol Bay Productions ise Anschutz Film Group'un yan kuruluşu olarak çeşitli türlerde ve her yaşa hitap eden sinema filmlerinin üretimini ve finansmanını gerçekleştirmektedir.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Sahara

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?