Paramparça Aşklar Köpekler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.1 IMDB Puanı 94 Görüntülenme

Paramparça Aşklar Köpekler izle

Oyuncular:

Emilio Echevarría, Gael García Bernal, Goya Toledo
Genç bir delikanlı olan Octavio, kardeşinin karısı Susana ile kaçmaya karar verir. Yardım eden zalim bir aracı olan Cofi adlı köpeği, kaçışları için gereken parayı elde etmelerine yardımcı olur. Yasak aşkın geri dönülmez bir yola dönüştüğü bu dokunaklı ihtiras üçgeni daha da karmaşık hale gelir.

Bu sırada 42 yaşındaki Daniel, güzel model Valeria ile yaşamak için karısını ve kızlarını terk eder. Yeni hayatlarını kutladıkları gün, Valeria trajik bir kaza geçirir. Bir adam her şeye sahip olduğunu düşündüğü anda, tüm hayatı aniden değişirse ne yapar?

Daniel ve Valeria'nın küçük köpeği Richi, oturdukları dairenin ahşap zeminindeki bir boşluğa düşer. Bu olay, kötü kaderlerinin başlangıcı olur. Richi'nin kaybolması karşısında takındıkları tutum, her türlü zorluğa ve umutsuzluğa cesurca göğüs gerebilen aşk hikayelerine mükemmel bir örnek teşkil eder.

Sonunda, "Keçi" olarak da bilinen El Chivo kaza yerine gelir. Yıllarca hapis yatmış, hayatta derin bir hüsrana uğramış, eski bir komünist gerilla olan kiralık katil, ölmek üzere olan Octavio'nun köpeği Cofi'yi bulur. Köpeği alır ve iyileştirir. Bu karşılaşma, onun kendisi ve acı dolu geçmişiyle başa çıkmasına yardımcı olur.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Amores perros

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?