Onurlu bir adam izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 86 Görüntülenme

Onurlu bir adam izle

Oyuncular:

Cuba Gooding Jr., Robert De Niro, Charlize Theron
Kentucky'li bir çiftçinin oğlu olan Carl Brashear, hayallerini gerçekleştirmek için evini terk eder. Babasının söylediği "Asla vazgeçme, en iyisi ol" sözlerini kalbine yerleştiren Carl, Deniz Kuvvetleri'ne katılarak Dalış Okulu'na yazılmak için çaba sarf eder. Ancak eğitim çavuşu Billy Sunday, Carl'ın tutkusunu ve kendisini istemez. Sunday, başarılı bir dalgıç olmasının yanı sıra sorun çıkarmaya da meyillidir. Ancak Carl, kararlılığı sayesinde hayalini gerçekleştirmekten vazgeçmez.

Yıllar sonra sakatlanan Carl, beklenmedik bir şekilde Sunday ile karşılaşır. Sunday, Carl'a Deniz Kuvvetleri bürokrasisiyle mücadele etmesi, bacağını kaybetmenin eksikliğini aşması ve orduda tarih yazması için yardım eder. Emekli olduğunda Carl, Deniz Kuvvetleri'nde en yüksek rütbe olan Usta Dalgıç ve Şef Dalgıç unvanını elde etmeyi başarır.

1950 ve 60'lı yıllarda geçen film, Carl Brashear'ın gerçek yaşam hikayesini anlatmaktadır. Carl'ın tehlikeli dalışlara giriştiği Deniz Kuvvetleri'ndeki maceralarını konu alır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Men of Honor

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?