Freedom Writers izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 131 Görüntülenme

Freedom Writers izle

Oyuncular:

Hilary Swank, Imelda Staunton, Patrick Dempsey
23 yaşındaki idealist genç öğretmen Erin Gruwell (Hilary Swank), Wilson Lisesi'ne adımını attığında, karşılaşacağı yeni dünyayı kucaklamaya hazırdır. Sınıfında, farklı ırklardan ve toplum katmanlarından gelen sorunlu öğrenciler bulunmaktadır. Hepsi umutsuz ve beklentisizdir.

Öğrencilerin durumuna yüzeysel bir bakışta, birbirlerine karşı duydukları nefret dışında paylaştıkları bir şey olmadığı görülür. Derslere katılmayı reddederler. Ancak Erin, onların ilgisini çekebilmek için çeşitli yöntemler denemeye çalışır. Ancak, getto gerçekleri hızla odak noktası haline gelir. Bir Latin çete üyesi olan bir öğrencinin tanıklık ettiği ırkçı çete çatışmalarının yankıları ve Erin'in yasakladığı ırkçı karikatür nedeniyle sınıfta ateşli tartışmalar başlar.

Öğrenciler, genç öğretmenlerinin onları dinlemesini, sokaklardaki hayatta kalma hikayelerini dikkate almasını isterler. Erin, artık öğrencilerle iletişim kurmaya başlamıştır. Sınıfa müzik ve "Anne Frank'ın Günlüğü" gibi bir başka getto edebiyatı kabul edilen kitabı getirir. Bu basit araçlar sayesinde, hoşgörüsüz ortamın acısını çeken ve dış dünyayla sürekli mücadele eden öğrencilerin gözleri açılmaya başlar.

HDFilmCehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Freedom Writers

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?