The Dead Zone (1983) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.2 IMDB Puanı 129 Görüntülenme

The Dead Zone (1983) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Christopher Walken, Brooke Adams, Tom Skerritt
Üniversitedeki öğretim görevlisi Johnny Smith, korkunç bir araba kazasından sonra beş yıl komada kalır. Uyandığında, geleceği görme yeteneğine sahip olduğunu fark eder. Bu yetenek sayesinde, yaşadığı bölgede birçok felaketi önleyerek yerel bir kahraman haline gelir. Ancak beş yıl boyunca işini ve nişanlısını kaybetmiş olan Johnny, artık yeni yeteneği ve onun getirdiği sorumluluklarının tek varlık nedeni olduğuna inanır.

Smith, bir süre sonra yerel bir politikacı olan Greg Stillson ile tanışır. Gelecekte dünyanın sonuna neden olacağını gördüğünde dehşete kapılan Johnny, bu adamı durdurmanın kesinlikle gerektiğine karar verir.

Stephen King'in çok satan romanı "The Dead Zone - Ölüm Bölgesi", önemli oyuncular Christopher Walken, Brooke Adams ve Martin Sheen gibi isimlerle David Cronenberg tarafından sinemaya uyarlanmıştır. Film, Avoriaz Film Festivali'nde beş ödül kazanırken, Amerikan Edgar Allan Poe Ödülleri'nde yedi dalda aday gösterilmiştir.

"The Dead Zone", "Carrie" ve "Misery" ile birlikte, bugüne kadar çekilmiş en iyi Stephen King uyarlamalarından biridir. (hdfilmcehennemi)

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Dead Zone

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?