Not: Seni Seviyorum izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7 IMDB Puanı 106 Görüntülenme

Not: Seni Seviyorum izle

Oyuncular:

Hilary Swank, Gerard Butler, Harry Connick Jr.
Holly Kennedy, hayatının aşkı Gerry ile mutlu bir evlilik sürdüren güzel ve zeki bir kadındır. Ancak Gerry ölümcül bir hastalığa yenik düşerek hayatını kaybedince, Holly'nin dünyası altüst olur. Gerry'nin yanında olmadığı bir dönemde, Holly'ye yardımcı olabilecek tek kişi yoktur. Ancak Gerry, her şeyi önceden planlamıştır.

Gerry, ölmeden önce Holly'ye acılarını paylaşmakla kalmaz, aynı zamanda kendini yeniden keşfetmesine yardımcı olacak bir dizi mektup da yazmıştır. İlk mektup, Holly'nin 30. yaş gününde bir pasta ve Gerry'nin şaşırtıcı bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta, Gerry eşini dışarı çıkıp "kendisinin kutlamasını" yapmaya davet etmektedir. Ardından gelen haftalarda ve aylarda, Gerry'nin yazdığı diğer mektuplar da farklı yöntemlerle gelir. Her mektup, aynı imza ile sona erer: Not: Seni Seviyorum / P.S. I Love You.

Holly'nin annesi ve en iyi arkadaşları, Gerry'nin mektuplarının Holly'nin geçmişe bağlı kalmasına neden olduğunu düşünüp endişelenirler. Ancak aslında, her mektup onu yeni bir geleceğe adım adım yaklaştırmaktadır.

Gerry'nin sözlerini rehber edinen Holly, evlilik, dostluk ve güçlü bir aşkın, ölümün sonunu yeni bir başlangıca dönüştürebileceğini keşfetmek için duygusal, heyecanlı ve zaman zaman komik bir yolculuğa çıkar.

Bu film, bir yapay zeka tarafından hazırlandığı

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    P.S. I Love You

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?