Ninja Kaplumbağalar 4: Ölümsüz izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 109 Görüntülenme

Ninja Kaplumbağalar 4: Ölümsüz izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Patrick Stewart, Mako, Chris Evans
New York'ta tuhaf olaylar yaşanmaktadır. Şehri saran hızlı hareket eden gölgeler, garip yıldız haritaları ve saldırı düzenleyen yaratıklar herkesi korkutmuştur. Bu olayların arkasında zengin endüstri imparatoru Max Winters'ın parmağı olabilir mi?

Ninja Kaplumbağalar, son maceralarından sonra ayrı yollara sapmışlardır. Leonardo dünya turuna çıkmış, ancak geri dönmemiştir. Raphael geceleyin suçlulara karşı mücadele eden bir kahraman olmuştur. Michaelangelo ise çocukları eğlendiren bir parti animatörü olmuş, Donatello ise teknik destek hattında çalışmaktadır.

Bu sırada, Shredder New York'ta tuhaf olayların olduğunu fark eder. Zengin iş adamı Max Winters, antik çağlardan kalan bir orduyu canlandırarak dünyayı ele geçirmek istemektedir. Ayrıca, Shredder'ın izini takip eden Karai ve Foot Klan'ın da yardımını almıştır.

Ninja Kaplumbağalar, kötülere karşı savaşmak için eski dostları April ve Casey Jones'un yardımına başvurmak zorunda kalır. Tek bir yumruk olarak bir araya gelip düşmanlarına karşı mücadele etmelidirler.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    TMNT

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?