Kuzenim Vinny (1992) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 27 Görüntülenme

Kuzenim Vinny (1992) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Joe Pesci, Marisa Tomei, Ralph Macchio
Billy Gambini ve Stan Rothenstein, Los Angeles'taki Kaliforniya Üniversitesi'ne doğru yola çıkarlar. Yolda, güneydeki kasabalarla ilgili ürkütücü hikayeler anlatarak birbirlerini korkutmaya çalışırlar. Beechum adlı bir kasabada kısa bir alışveriş molası verirken, gençler henüz başlarına geleceklerden habersizdir.

Kasaba sınırında, şerif tarafından durdurulan ve tutuklanan gençler, Billy'nin markette ödeme yapmayı unuttuğu bir konserve için tutuklandığını düşünür. Güneydeki insanlardan duyduğu korku nedeniyle, suçlamaları kabul eder. Ancak alışveriş yaptıkları marketin tezgahtarının öldürüldüğü ve marketin soyulduğu ortaya çıkar. Billy ve Stan, avukat tutacak paraya sahip olmadıklarını fark ederler. Tek bir çıkış yolu vardır: Billy'nin annesinin bahsettiği avukat olan kuzeni Vinny.

Vincent Gambini, nişanlısı Mona Lisa Vito ile birlikte kasabaya gelir ve gençlerin savunmasını üstlenir. Ancak Kuzen Vinny'nin, adı duyulmamış bir hukuk fakültesinden sürünerek mezun olduğu ve hiçbir mahkeme deneyimi olmadığı ortaya çıkar. Karşılarında ise ülkenin en prestijli hukuk fakültesinden mezun, deneyimli ve sözü geçen bir savcı ve hakim vardır. Tüm deliller gençler aleyhine gibi görünmektedir ve davayı kaybederlerse ölüm cezasıyla karşı karşıya kalacaklardır.

HDFilmCehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    My Cousin Vinny

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?