Kusursuz Cinayet (1998) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.6 IMDB Puanı 81 Görüntülenme

Kusursuz Cinayet (1998) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Michael Douglas, Gwyneth Paltrow, Viggo Mortensen
1998 yapımı A Perfect Murder, ilişkilerin aslında kusurlu olduğunu gösteren bir film olarak karşımıza çıkmaktadır. Başrollerinde Michael Douglas, Gwyneth Paltrow ve Viggo Mortensen gibi ünlü oyuncular yer almaktadır. Film, Alfred Hitchcock'un 1954 yapımı Dial M For Murder'ın yeniden çevrimidir. Zengin işadamı Steven Taylor, başarılı bir iş hayatı ve güzel bir karısı olan Emily ile görünüşte mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak karısı, bu hayattan istediği mutluluğu bulamayıp ressam David Shaw ile gizli bir ilişkiye başlar.

Steven, bu durumu fark edip karısını ve ressamı buluşma öncesinde sessizce yakalar. Sakinliğini koruyabilen bir adam olan Steven, kusursuz bir plan yaparak bu olayı karısından şüphelenmeden çözmeyi amaçlar. Planı başarıyla uygulayarak karısına ve ilişki yaşadığı adama gereken cezayı vermek ister. Ancak planının istediği gibi gitmeyeceğini hesaba katmamıştır.

Film, kendi içinde başarılı bir gerilim örneği olarak kabul edilse de eleştirmenler tarafından ilk film kadar sevilmez. Filmin müzikleri ise ünlü besteci James Newton Howard tarafından yapılmıştır. Ayrıca, filmde ressam rolünde olan Viggo Mortensen'in tablolarının gerçek çalışmaları olduğu da küçük bir ayrıntıdır.

Özet: A Perfect Murder, kusursuz görünen ilişkilerin ve hayatların aslında ne kadar kusurlu olduğunu gözler önüne seren bir gerilim filmidir. Michael Douglas, Gwyneth Paltrow ve Viggo Mortensen'in başarılı performanslarıyla dikkat çeken film, Alfred Hitchcock'un Dial M For Murder'ının yeniden çev

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    A Perfect Murder

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?