Kraliçe izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.3 IMDB Puanı 54 Görüntülenme

Kraliçe izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Helen Mirren, Michael Sheen, James Cromwell
Kraliçe, son zamanların en çarpıcı olayının ardındaki gerçekleri açıklıyor. Bu trajedi, güçlü kraliyet duvarlarını sarsan bir olaydır ve film, aydınlatıcı, derinden etkileyici ve dramatik bir şekilde bunları anlatır. Gerçek olaylardan esinlenerek çekilen bu filmde, Prenses Diana'nın ani ölümüyle sarsılan Kraliyet Ailesi ve İngiliz hükümetinin nasıl tepki verdiği ele alınır.

Prenses'in ölümünden sonra, Kraliçe (Helen Mirren) kendisini yenilikçi Başbakan Tony Blair (Michael Sheen) ile bir modernizasyon çalışmasının içinde bulurken aynı zamanda Diana'nın ölümü sonrası tutumunu belirlemekte zorlanır. Gelenekleriyle sıkışmış olan Kraliçe'nin kararı merakla beklenirken, İngiliz halkı büyük bir acı çekmektedir.

The Queen, kapsamlı röportajlar, derin araştırmalar ve sağduyulu kaynaklardan yola çıkarak gerçek bir hayal gücüyle oluşturulan senaryosuyla gücün yaşayan örneklerine bir bakış sunar. Ayrıca, modern dünyanın en etkileyici hükümdarını farklı bir şekilde gösterirken, Diana'nın ölümüyle birlikte medyanın çılgına döndüğü, entrikaların döndüğü ve insan duygularının sıkıştığı bir ortamı da gözler önüne serer.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Queen

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?