Kazara Zengin izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 83 Görüntülenme

Kazara Zengin izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro
Longfellow Deeds, ufak bir kasabada pizza restoranı işleten ve aynı zamanda şair olan sevimli bir adamdır. Saf ve içtenlik dolu kişiliğiyle kasaba halkının sevgisini kazanmıştır. Ancak hayatı, klişe miras konulu filmlerde olduğu gibi bir anda değişir. Deeds, büyük bir servetin kendisine miras kaldığını öğrenir. Amcası Blake'ten tam 40 milyar dolar miras almıştır ve ayrıca amcasının medya şirketi de ona aittir.

New York'a giden Deeds, mirasını kabul ettiğini duyurduğunda basın mensupları peşine düşer. Ancak 2 numaralı yönetici Chuck Cedar, Deeds'in mirasını almasını engellemek ve şirketi ele geçirmek istemektedir. Aynı zamanda TV yapımcısı olan Babe Bennent, Deeds'e aşık olduğunu ve onu küçük düşürebileceği bir TV programı için kimliğini gizleyerek Deeds'e yaklaşır. Ancak Babe, zamanla gerçekten Deeds'e aşık olduğunu fark eder.

Bu komedi dolu hikayede, Longfellow Deeds'in saf ve içten kişiliğiyle başa çıkması gereken bir dizi olayla karşı karşıya kalır. Ancak Deeds'in saflığı ve sevgi dolu kalbi, onu tüm zorlukların üstesinden gelmeye ve gerçek aşkı bulmaya yönlendirir.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Mr. Deeds

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?