Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.5 IMDB Puanı 58 Görüntülenme

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Bella ve Edward'ın evlendiği ve balayına gittikleri yer Brezilya'daki Esme Adasıdır. Burada birlikte vakit geçirirken, Bella hamile kalır ve çiftin Renesmee adında bir bebekleri olur. Ancak, bebeğin doğumu sırasında Bella ölüm tehlikesi yaşar çünkü bebeğin doğum süreci onu parçalamıştır. Edward, Bella'yı kurtarmak için onu bir vampir yapar.

Bebek doğduğunda, Jacob bebeğe bağlanır ve ona koruyucu olur. Ancak, Irina adında bir vampir bebeği görür ve Volturi kurallarına göre Bella ve Edward'ın bebeği ölümsüz yapmış olduğunu düşünerek, Aro, Marcus ve Caius'u uyarır. Volturiler, özellikle bebek vampir konusunda hassas oldukları için, Bella'yı öldürmeyi düşünürler çünkü Bella insanlara vampirlerin varlığını açıklamakla tehdit etmektedir. Volturiler ve Cullen ailesi arasında bir çatışma başlar. Ancak, bebeğin ölümsüz olmadığı ortaya çıkar.

Bu sırada, Alec ve Jane adlı vampirlerin güçleri Bella'nın kalkanını geçemez. Bunun üzerine Volturiler geri çekilir. Alice ve Jasper ise Güney Amerika'dan yarı insan-yarı vampir biriyle geri dönerler ve bu kararın değişmesinde önemli bir rol oynarlar. Volturiler, geri çekilirken Irina'yı da öldürürler. Ancak, Carlisle, Volturilerin geri döneceğine ve Cullen ailesinin bir gün yakalanabileceğine inanır.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?