Kalbini Dinle izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 53 Görüntülenme

Kalbini Dinle izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers
12 yıl önce, Washington Square Meydanı'nda genç çellist Lyla Novacek (Keri Russell) ve İrlandalı şarkıcı Louis Connelly (Jonathan Rhys Meyers) bir sokak çalgıcısının "Moondance" şarkısını dinlerken birbirlerine aşık olurlar. Müzikleriyle birbirlerine bağlanan çiftin mutluluğu kısa sürecektir.

Romantik bir gece yaşadıktan sonra Lyla, Louis ile tekrar buluşma sözü verir. Ancak babası tarafından bir sonraki konserine gitmeye zorlanan Lyla, geride kalan Louis'in kendisini umursamadığını düşünmesine neden olur. Üzgün ve hayal kırıklığı içinde olan Louis, müziği bırakır. Bu arada Lyla, bir araba kazası sonucu doğmamış çocuğunu kaybettiğini sanır. Yıllar geçer, ancak ikisi de gerçeği bilmez. Lyla'nın babası tarafından başkasına verilen bebek büyümüş ve müzik yeteneği olan bir çocuk olmuştur (Freddie Highmore). Çevresinde müziği duyar ve onu yaşamın ritimleriyle birleştirerek güzel bir senfoniye dönüştürebilir. Yetim kalan çocuk, annesinin ve babasının hala hayatta olduğuna ve onun da onları istediği kadar onların da kendisini istediğine inanır.

Ailesini bulmak için kararlı olan çocuğun yolu New York'a düşer. Orada, terkedilmiş Fillmore East Tiyatrosu'nda yaşayan esrarengiz bir sihirbazın (Robin Williams) koruması altında müzik yapar. Sihirbaz, yetenekli çocuğa August Rush adını verir ve ona müziğin ruhunu canlandırıcı gücünü gösterir. Sihirbazın büyük plan

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    August Rush

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?