Kaldırım Sercesi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.6 IMDB Puanı 65 Görüntülenme

Kaldırım Sercesi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Marion Cotillard, Sylvie Testud, Pascal Greggory
Berlin Film Festivali'nin açılış filmi olan "La Vie En Rose" Fransız aktris Marion Cotillard, Sylvie Testud ve Gérard Depardieu'nun başrollerinde yer aldığı büyüleyici bir Edith Piaf biyografisi. Film, Fransa - İngiltere - Çek Cumhuriyeti ortak yapımı olup, 140 dakika boyunca Edith Piaf müzikleriyle dolu bir deneyim sunmaktadır.

Film, Edith Piaf'ın 1959'da New York'ta verdiği konser sahnesiyle başlayarak, şarkıcının 40'lı yaşlarına odaklanmaktadır. 1915 yılında dünyaya gelen Piaf, babasının çalıştığı sirk sayesinde çocukluğundan itibaren birçok yeri dolaşmıştır. O dönemlerde, en yakın arkadaşı Mômone ile birlikte sokaklarda şarkı söyleyerek para kazanmaktaydı. Bu sırada kabare işleten Leplée tarafından keşfedilmiş ve kısa sürede ünlü çevre içine girmiştir.

Cotillard, "A Very Long Engagement" filmindeki performansıyla tanıdığımız bir oyuncu olarak, Piaf'ın gençlik yıllarından, 47 yaşında ölümüne kadar olan süreci büyük bir başarıyla canlandırmaktadır. Genç yaşta yakalandığı hastalık ve bağımlılıkların onu 70 yaşında bir kadın haline getirdiği, yürüme, konuşma ve şarkı söyleme yeteneğini kaybetmesi gibi zorlu süreçleri açıkça gözler önüne sermektedir.

Filmde, Piaf'ın büyük aşk yaşadığı ve 1949 yılında bir uçak kazasında hayatını kaybeden boks şampiyonu Marcel Cedan'ın da önemli bir rol

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    La Môme

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?