İntikam ateşi izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 81 Görüntülenme

İntikam ateşi izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Vin Diesel, Timothy Olyphant, Larenz Tate
Vin Diesel'in canlandırdığı polis Sean Vetter ve ortağı Demetrius Hicks, Birleşik Devletler-Meksika sınırındaki uyuşturucu hattıyla mücadele etmek için sert taktiklere başvururlar. Bu DEA ajanları, Baja Cartel'in önemli bir üyesi olan Memo Lucero'nun yakalanmasıyla başarılı olurlar. Lucero güvenli bir hapishaneye gönderildikten sonra, Vetter normale dönebilmek için evine ve karısına dönebilir.

Ancak Lucero'nun tutuklanmasının ardından, gizemli bir figür olan Diablo ortaya çıkar. Vetter ve Hicks, bu tehlikeli ve ele geçirilemez yeni düşmanı teşhis etmeye ve durdurmaya kararlıdır. Diablo, bu mücadeleyi kişiselleştirir ve Vetter'in hayatına anlam katan karısı Stacy'yi elinden alır.

Hiçbir şeyi kaybetmemiş olan Vetter, Diablo'yu ele geçirmek için tüm gizli kaynaklarını kullanmaya başlar. Bu süreçte hapisteki Lucero da yardımcı olur. Vetter, karısının intikamını almak için her şeyi göze alır. Adalet ve suç arasında tehlikeli bir çizgide gidip gelen Vetter, polis gücüne karşı gelmek pahasına da olsa intikamında kararlıdır.

NOT: Bu özetin bir yapay zeka tarafından hazırlandığına dair bir bilgi istenmemiştir. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    A Man Apart

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?