İçindeki yabancı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.7 IMDB Puanı 91 Görüntülenme

İçindeki yabancı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jodie Foster, Terrence Howard, Naveen Andrews
Jodie Foster'ın canlandırdığı Erica Bain, New York sokaklarını evi ve geçim kaynağı olarak görmektedir. Radyo programı "Street Walk" aracılığıyla şehrin seslerini ve hikayelerini dinleyicileriyle paylaşmaktadır. Ancak bir gece, nişanlısı David Kirmani ile birlikte gerçekleştirdikleri ani ve vahşi saldırı sonucunda David ölür ve Erica ölümün eşiğine gelir.

Fiziksel yaraları iyileşse de, Erica'nın derin içsel yaraları kapanmaz. Sevdiği birini kaybetmenin yarattığı hüsranın ötesinde, onu asla terk etmeyen dehşet verici bir korku hissi vardır. Daha önce sevdiği ve tanıdık olan şehir sokakları bile artık yabancı ve tehditkar görünmektedir.

Bu korku dayanılmaz bir hal aldığında, Erica kendini korumak için bir şeyler yapmaya karar verir. Bir silah elinde, kendini soyut bir düşmana karşı korumanın somut bir yolu bulunmaktadır... en azından Erica böyle düşünmektedir.

İlk kez birini vurduğunda, öl ya da öldür durumuyla karşı karşıyadır. İkinci kez de kendini savunma eylemidir... ya da belki de tehlikeden uzak durmayı seçmemiştir? Erica'nın kanını donduran korku, bir gece yaşamı elinden alınan hayatı geri alma isteğine, farkında olmadığı bir şeye dönüşür.

Bu film, yapay zekanın yardımıyla özgün bir şekilde yeniden yapılandırılmıştır. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Brave One

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?