Anaconda (1997) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
4.9 IMDB Puanı 59 Görüntülenme

Anaconda (1997) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jon Voight, Jennifer Lopez, Eric Stoltz
Jennifer Lopez'in canlandırdığı yönetmen Terri Flores, Amazon nehrinde eski bir Kızılderili kabilesini bulup belgesel çekmek istemektedir. Yanında kameraman Danny Rich (Ice Cube) ve profesör Steven Cale (Eric Stoltz) ile birlikte yola çıkan Terri, yolda kalmış bir yılan avcısı olan Paul Sarone (Jon Voight) ile karşılaşırlar. Paul, kabileyi bulma konusunda yardım edebileceğini söyleyince ekip, ona yardım etmeye karar verir.

Ancak yolculuk sırasında profesör Cale, zehirli bir arı tarafından sokulur ve bilincini kaybeder. Bu durumu fırsat bilen Paul Sarone, ekibin ve teknenin kontrolünü ele geçirir. Belgesel çekmeyi durdurarak, Paul'ün yıllardır izini sürdüğü efsanevi yeşil Anaconda'yı yakalamasına yardım etmek zorunda kalırlar.

Ancak Terri ve ekibi, Paul'ün asıl niyetlerinin sadece yılanı yakalamak olmadığını anlar. Paul, kendi çıkarları için insanları tehlikeye atmayı göze alabilecek biri olarak ortaya çıkar. Şimdi Terri ve ekibi, hem hayatta kalmak hem de Paul'un planlarını bozmak için mücadele etmek zorundadır.

Bu gerilim dolu macerada, Amazon nehrinde hayatta kalma mücadelesi veren Terri ve ekibi, hem yılanın saldırılarından korunmaya çalışacak hem de Paul'un tehlikeli oyunlarından kurtulmak için akıllıca bir plan yapacaklardır.

Bu heyecan dolu filmi izlemek için hdfilmcehennemi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Anaconda

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?