Tepenin Gözleri izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 297 Görüntülenme

Tepenin Gözleri izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Ted Levine, Kathleen Quinlan, Dan Byrd
Cleveland'lı polis dedektifi Big Bob Carter ve eşi Ethel, evlilik yıldönümlerini kutlamak için aileleriyle birlikte California'ya gitmeye karar verirler. Uzun bir yolculuk yapacak olan aile üyeleri, bu fikirden pek de hoşnut değillerdir. Lynn, yeni doğan bebeğiyle yolculuğun risklerinden endişe duymaktadır. Doug, kayınpederiyle arasındaki anlaşmazlıklardan sıkılmıştır. Brenda, arkadaşlarını geride bırakmanın üzüntüsünü yaşamaktadır. Bobby ise ailenin köpekleriyle ilgilenmeye odaklanmıştır.

Karavanlarıyla batıya doğru yol alan aile, beklenmedik bir kaza sonucu kendilerini ıssız bir çölde, yalnız başlarına bulurlar. Ancak kısa süre sonra, aslında yalnız olmadıklarını fark ederler. Çünkü bulundukları çöl, Amerikan Hükümeti'nin nükleer denemeler yaptığı bir bölgedir. Bu denemelerden hayatta kalmayı başaran mutantlar, aç ve kan susamış bir şekilde hayatta kalmaktadır.

Carter ailesi, hayatta kalmak için birbirlerine sıkı sıkıya sarılmak zorundadır. Ancak gerçekte şanslı olan, ilk ölen olacaktır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Hills Have Eyes

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?