Fanatik (1996) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.9 IMDB Puanı 101 Görüntülenme

Fanatik (1996) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Robert De Niro, Wesley Snipes, Ellen Barkin
Gil Renard (Robert De Niro), zor günler geçirmektedir. Eski karısı, onun sorunlu davranışları yüzünden oğlunu ondan uzaklaştırmaya başlamıştır. Gergin bir bıçak satıcısı olan Gil, aynı zamanda büyük bir beyzbol fanatiğidir. Beyzbolu çok sevmekte olan Gil, heyecanla beyzbol sezonunun açılış gününü beklemektedir. Çünkü San Francisco Giants takımını tutmasına rağmen, Gil büyük bir Bobby Rayburn (Wesley Snipes) hayranıdır. Bobby, Giants takımına 40 milyon dolara transfer olmuştur.

Ancak Bobby'nin geldiğinde bir sorunla karşılaşılır, Bobby her zaman giydiği 11 numaralı formayı bu sefer giyemez. Çünkü 11 numara başka bir oyuncuya verilmiştir. Bu durum Bobby'yi çok sinirlendirir. Bobby'nin bir oğlu olan Sean'ı çok seven Bobby, başarılı bir performans sergilediğinde bunun numaradan kaynaklandığını düşünür. Gil ise olayların farkında değildir, ancak hala Bobby'yi bir kahraman olarak görmektedir.

Gil, Bobby ve diğer Giants oyuncularının takıldığı restorana gelir ve tesadüfen olayları dinler. Bobby ve Juan Primoya (Benicio del Toro; 11 numarayı giyen oyuncu) arasındaki kavganın sebebini anlar. Sebep, Bobby'nin 11 numarayı geri almak istemesidir. Bu durumu saçma bulsa da, Gil hala Bobby'e yardım etmek ve 11 numarayı geri almasını sağlamak için kararlıdır. Gil, Bobby'nin sahildeki evini sürekli gözetlemeye başlar.

Özetin sonuna "hdfilmcehennemi" kelimesini eklemiş bulunmaktayım

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Fan

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?