Şeytan Tohumu izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.9 IMDB Puanı 55 Görüntülenme

Şeytan Tohumu izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Natasha Calis, Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick
Gerçek bir olaydan esinlenilen bu film, Clyde ve Stephanie adındaki boşanmış bir çiftin yaşadığı olayları konu almaktadır. Clyde, bir basketbol koçu iken Stephanie, takı tasarımcısıdır. İkisinin ayrılmasıyla birlikte, çiftin kızları Emily ve Hannah, ayrı yaşamak zorunda kalmış ve bu durumdan dolayı sıkıntı çekmektedir. Özellikle Emily, ailesinin tekrar bir araya gelmesini umut etmektedir.

Clyde, bir hafta sonunu kızlarıyla birlikte geçirmek üzere onları yanına alır. Yolda, eski eşyaların satıldığı bir evle karşılaşırlar. Ev sahibi, yaşlı bir bayan olan, son zamanlarda trajik bir kaza geçirmiştir. Satışta bulunan çeşitli antikalardan, Emily siyah, ahşap oymalı bir kutuyu beğenir ve ona ilgi duyar. Kısa süre sonra, kutuya olan ilgisi giderek artar ve ondan ayrılmak istemez. Ancak, kutuyla olan bu yakınlığı Emily'nin davranışlarında değişikliklere yol açar. Ardı arkası kesilmeyen tuhaf olaylar yaşanmaya başlar.

Clyde, kızının içine düştüğü duruma bir çözüm bulmak için modern tıbbın yardımcı olamayacağını düşünerek, Musevi din adamlarından yardım almaya karar verir. Ancak aldığı cevap, onu derinden etkiler. Bazı kapalı kutuların hiç açılmaması gerektiği söylenir. Clyde, bu durum karşısında şaşkınlık içinde kalır.

Bu etkileyici filmin sonunda, ailenin başından geçen olaylar ve Emily'nin içine düştüğü durum

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Possession

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?