Sıcak Kalpler izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.8 IMDB Puanı 65 Görüntülenme

Sıcak Kalpler izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich
Nicholas Hoult'un canlandırdığı işkence görmüş bir zombi olan R, yürüyen ölüleri öldürmekle görevli olan bir askerin kızı olan Teresa Palmer'ın karakteriyle sıradışı bir ilişki yaşadıktan sonra büyük bir değişim geçirir. İnsanlarla zombiler arasında zayıf bir iletişim köprüsü kurulmuştur ve her iki taraf da dünyanın eskisi gibi olamayacağını anlamıştır. Isaac Marion'un romanına dayanan bu öyküde, Rob Corddry ve John Malkovich gibi oyuncular da yer almaktadır.

Zombiler genellikle insanları sever, özellikle de onların beyinlerini. Ancak R, diğer zombilerden farklıdır. Bir salgının kurbanı olan diğer zombiler hırıldar ve ağızları sulanırken, R içinde hala canlılık vardır. Zombiler artık bir havaalanında dolaşmakta, bir sonraki aşama olan tehlikeli "Boney"lerin korkusuyla yaşamaktadırlar.

Bir gün R ve en iyi arkadaşı M, şehre yiyecek bulmak için giderler. Orada R, güzel bir kadın olan Julie'yi görür (Teresa Palmer). R, Julie'yi diğer zombilerden ve Boney'lerden korumak için onu kendi evine, darmadağın olmuş bir 747 uçağına saklar. Julie korkmuştur, ancak R'nin güven verici homurdanmaları onu biraz sakinleştirir. R, Julie'yi savunmaya ve insan eti yemeyi reddetmeye başlar, hatta daha iyi konuşmaya başlar. Bu şekilde, R'nin bir zombiden çok insan gibi davrandığını fark eden Julie, onun özel biri olduğunu anlar.

Julie, Boney'lerle yaşanan olaylardan ve

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Warm Bodies

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?