New York’ta 2 Gün izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 113 Görüntülenme

New York’ta 2 Gün izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Julie Delpy, Chris Rock, Albert Delpy
2007 yılında yayınlanan "Paris’te 2 Gün" filminin devamı niteliğindeki "New York'ta 2 Gün", bu cuma vizyona girecek. Julie Delpy'nin yönettiği filmde, Marion karakterine bu sefer Chris Rock eşlik ediyor. Hikaye, Marion'un Amerika'da Mingus adında bir adamla yaşamını sürdürdüğü dönemde, aniden gelen aile ziyaretçilerinin ilişkilerini sorgulamasıyla şekilleniyor. Filmin senaryosu da Julie Delpy'ye ait.

Julie Delpy, verdiği bir röportajda Paris ile New York'u karşılaştırırken, New York'un Paris'e göre daha dostane bir şehir olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda Paris'in daha stresli bir şehir olduğunu da ifade ediyor. Marion karakterini canlandıran oyuncu, onu biraz sıkıcı olarak tanımlıyor. Delpy, bu tür karakterleri oynamaktan hoşlandığını söylüyor ve Marion gibi dengesiz bir karakterin hayatındaki değişimleri görmek istediğini belirtiyor. İlk filmde daha sınırlı bir bakış açısından Marion'un hayatına baktığını, bu sefer ise daha derin bir perspektifle yaklaştığını söylüyor.

Julie Delpy, yazarlık ve yönetmenlik kariyerine başlama nedeni olarak, istediği rolleri oynama fırsatı elde etme düşüncesinin etkili olabileceğini belirtiyor. Oyuncu olarak başlamasının daha kolay ve güzel olduğunu ifade ediyor. İlk senaryosunu on altı yaşında yazdığında, filmi çekmek istediğini ancak maddi imkanlarının olmadığını ve çok genç olduğunu söylüyor.

[hdfilmcehennemi]

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    2 Days in New York

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?