JFK Suikastı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 55 Görüntülenme

JFK Suikastı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Zac Efron, Tom Welling, Billy Bob Thornton
22 Kasım 1963'te, genç Amerikan Başkanı John F. Kennedy'nin Dallas, Teksas'ta suikasta kurban gitmesiyle dünya sonsuza dek değişti. PARKLAND filmi, tarihteki bu trajik günün ardındaki gerçek hikayeyi anlatıyor. Tom Hanks ve Gary Goetzman tarafından yapımcılığı üstlenilen film, Peter Landesman'in senaristlik ve yönetmenlik koltuğunda olduğu bir yapım.

Filmin odak noktası, bu anlaşılamaz olayın ardından hızla kararlar almak zorunda kalan bir grup insanın hikayesidir. Parkland Hastanesi'nde çalışan genç doktorlar ve hemşireler, Dallas Gizli Servisi'nin şefi, tarihteki en çok izlenen ve incelenen görüntüyü kaydeden kameraman, silahlı Lee Harvey Oswald'ı yakalayan FBI ajanları ve tüm ülkeyi kontrol etmek zorunda kalan Başkan Yardımcısı Lyndon Johnson gibi karakterleri takip ediyoruz. Bu ana karakterler, hayal edilemeyen sonuçlara sahip benzersiz bir dramın içine sürüklenirken, şok, öfke, kararlılık ve cesaretle hareket ediyorlar.

PARKLAND, farklı bakış açılarını bir araya getirerek anlatılmamış en güçlü ve heyecan verici hikayelerden birini sunuyor. Bu film, hdfilmcehennemi ile ilgili daha fazla bilgi için izlenmesi gereken bir yapımdır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Parkland

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?