İhtiyar Delikanlı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.8 IMDB Puanı 46 Görüntülenme

İhtiyar Delikanlı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson
Park Chan-wook'un kült filmi Oldboy, 2003 yılında çekilmiş ve Amerikan versiyonu olarak yeniden yapılmıştır. Orjinal film, aynı isimli Japon mangasına dayanmaktadır. Bu manga uyarlaması olan bir Hint filmi de mevcuttur (Zinda 2006). Spike Lee tarafından yönetilen ve Mark Protosevich tarafından yazılan bu film, karışık eleştiriler almış ve gişede başarısız olmuştur.

Joe, bir arkadaşının barına gider ve sarhoş olur. Bardan ayrılırken sarı şemsiyeli bir kadın görür ve bilincini kaybeder. Sonrasında izole bir otel odasında tutsak olarak uyanır. Esir edenler sadece temel hijyen ve yavan yemekler sağlamaktadır. Televizyondan karısının öldürüldüğünü öğrenir ve intikam planları yapmaya başlar. 2013 yılında uyuşturulmuş bir şekilde bir alanda kutu içinde uyanır, yanında para ve bir cep telefonu vardır.

Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler almıştır. Rotten Tomatoes sitesinde 126 yoruma göre %44 beğenme oranına sahiptir. Eleştirmenler, Spike Lee'nin orijinal filmin etkileyici mirasını koruyamadığını ve yeni bir şeyler katamadığını düşünmektedir. Metacritic sitesinde ise 41 yorumdan 49 puan almıştır. Oldboy, ilk beş günde 850.000 dolarlık bir hasılat elde etmiştir. Ancak Variety'ye göre, gişede başarısız olmuş ve dünya genelinde sadece 4.861.022 dolar hasılat yapabilmiştir.

hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Oldboy

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?