Superman: Kızıl Evlat izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 53 Görüntülenme

Superman: Kızıl Evlat izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Jason Isaacs, Amy Acker, Diedrich Bader
DC evreninin farklı bir hikayesi olan bu animasyon filmi, Kal-El'in dünyaya inişinin Sovyetler Birliği'nde gerçekleştiği bir senaryo üzerine kurulu. Roketinin yerine Kansas eyaletine değil, Sovyetler Birliği'ne iniş yaptığı düşünülen Kal-El, burada büyür ve çocukluğundan itibaren Sovyet ideolojisi ile şekillenir. Artık Superman olarak tanınan Kal-El, Sovyetler Birliği'nin süper kahramanı haline gelmiştir.

Film, Sovyet Superman'in Amerika'ya karşı olan ideolojik mücadelesini anlatıyor. Kal-El'in, dünyanın en güçlü varlığı olarak Amerika'nın egemenliğine meydan okuyuşu, uluslararası ilişkilerde büyük bir değişime yol açar. Amerika, Sovyet Superman'e karşı koyabilmek için Batman gibi başka süper kahramanları da bir araya getirmek zorunda kalır.

Sovyet Superman ile Amerikalı süper kahramanlar arasındaki çatışma, dünya genelinde büyük etkiler yaratır ve insanlar arasında ikiye bölünmeye neden olur. İdeolojik savaşın ortasında, Kal-El'in içindeki adalet ve insanlık sevgisi, onu kendi geçmişine ve ideallerine meydan okumaya iter.

Bu etkileyici animasyon filmi, farklı bir DC hikayesi sunarak izleyicilere düşündürücü bir deneyim sunuyor. Sovyet Superman'in Amerika'ya karşı olan mücadelesi, süper kahramanlar arasındaki çatışma ve dünyanın geleceği üzerine derinlemesine bir düşünce provokasyonu sunuyor.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Superman: Red Son

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?