Yarının Adamı izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.9 IMDB Puanı 111 Görüntülenme

Yarının Adamı izle

Yönetmen:

Oyuncular:

John Lithgow, Blythe Danner, Derek Cecil
Ed Hemsler (John Lithgow) ve Ronnie Meisner (Blythe Danner) Amerika'daki bir kasabada yaşayan ve farklı yaşam tarzlarına sahip olan iki insanı temsil ediyor. Ed, hiç yaşanmayabilecek bir felakete hazırlık yaparak evinde kıyamet günü odası oluştururken, Ronnie ise hiç kullanmayabileceği eşyalar için alışveriş yapmayı tercih ediyor. Bir gün yolları kesişen ikili, birbirlerinin dünyasında kaybolmamaya çalışırken beklenmedik bir şekilde birbirlerine aşık olur.

John Lithgow ve Blythe Danner'ın başrollerini paylaştığı bu bağımsız drama ve komedi filmi, “The World According to Garp” ve “Sevgi Sözcükleri” filmleriyle iki yıl üst üste Oscar adaylığı kazanan Lithgow'un ve “Huff” dizisinin Emmy ödüllü yıldızı Danner'ın performanslarıyla dikkat çekiyor. Derek Cecil, Katie Aselton, Sophie Thatcher, Eve Harlow ve Wendy Makkena gibi yetenekli oyuncular da bu ikiliye eşlik ediyor.

Filmin prömiyeri Sundance Film Festivali'nde yapıldı ve yönetmenliğini ve senaristliğini Noble Jones üstlendi. Jones, bu filmle ilk uzun metraj deneyimini yaşamıştır.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Tomorrow Man

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?