Burn Out izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 112 Görüntülenme

Burn Out izle

Yönetmen:

Oyuncular:

François Civil, Olivier Rabourdin, Manon Azem
Tony, dünya çapında ün salmış bir motosiklet yarışçısı olma hayaliyle yanıp tutuşan hırslı ve cesur biridir. Hız, onun için sadece bir yaşam tarzıdır ve korku Tony'nin sözlüğünde yer almaz. Ancak, bu hayalini gerçekleştirmeden önce Tony'nin önemli bir görevi vardır: oğlunun annesini büyük bir beladan kurtarmak.

Tony'nin oğlunun annesi, yeraltı dünyasına olan büyük bir borçla mücadele etmektedir ve bu borcu kolayca ödeyemeyecek durumdadır. Tony, bu noktada devreye girer ve onun borcunu üstlenir. Artık Tony, gündüzleri motosiklet yarışlarında boy gösterirken, geceleri ise yeraltı dünyasında uyuşturucu kuryeliği yapmaktadır. Ancak bu durum, Tony'nin kırılma noktasına gelmesine neden olur ve bu şekilde devam edemeyeceğini anlar.

Ancak mafya, Tony'den oldukça memnundur ve onu bırakmak istemez. Tony, sıkışmış bir durumda olduğunu fark eder ve kendini bu tehlikeli hayattan kurtarmak için bir plan yapar. Ancak bu planı gerçekleştirebilmek için kendisini daha da tehlikeli bir düşmanın karşısına atması gerekecektir.

Tony'nin hayaline ulaşabilmesi için hem kendini hem de sevdiklerini korumak zorundadır. Motosiklet yarışlarında dünya çapında ün kazanmak için cesaretini ve yeteneklerini kullanırken, yeraltı dünyasının tehlikeleriyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Bu film, hız tutkusunu ve hayalleri uğruna verilen mücade

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Burn Out

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?