Karı & Koca izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 77 Görüntülenme

Karı & Koca izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Kasia Smutniak, Pierfrancesco Favino, Marta Gastini
Sofia ve Andrea, başarılı bir televizyon sunucusu ve yetenekli bir beyin cerrahı olarak hayatlarını sürdüren bir çifttir. Ancak, uzun yıllar süren evliliklerinin ardından artık boşanmayı düşünmektedirler.

Andrea, insan beyni üzerine yaptığı araştırmalarla tanınan bir bilim insanıdır ve bir deney yapmak için karısının da yardımını ister. Ancak deney sırasında beklenmedik bir olay gerçekleşir ve ikisi birden karşılaştıkları vücut değişimiyle sarsılırlar.

Birdenbire Andrea, Sofia'nın bedeninde bulur kendini ve Sofia da Andrea'nın bedenindedir. Bu noktadan sonra her biri, diğerinin varoluşunu ve günlük yaşamını kabul etmek zorunda kalır. Başka bir seçenekleri olmadığını anlayan çift, bu yeni durumu yaşamaya başlar.

Ancak, vücut değişimiyle birlikte gelen zorluklar ve adaptasyon süreci, ilişkilerini daha da zorlaştırır. İkisi de kendi hayatlarını yaşamaktan vazgeçmek zorunda kalır ve birbirlerinin yerine geçmek zorundadır. Bu süreçte hem kişisel hem de profesyonel hayatlarında birçok engelle karşılaşırlar.

Sonunda, Andrea ve Sofia, bu zorlu deneyimin onları birbirlerine daha da yakınlaştırdığını fark ederler. İkisi de birbirlerinin bedenlerinde yaşamak zorunda kalsalar da, sevgilerini ve evliliklerini sürdürmek için mücadele ederler.

Hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Moglie e marito

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?