Hazine Avcısının Maceraları 2 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 91 Görüntülenme

Hazine Avcısının Maceraları 2 izle

Oyuncular:

Michelle Jenner, Adriana Ugarte, Óscar Barberán
Kapadokya ve Türkiye'nin tanıtıldığı yeni Tadeo Jones filmi, Kral Midas'ın kayıp kolyesinin üç parçasının bulunması hikayesi etrafında dönüyor. Bu animasyon filmi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenerek 40 ülkede 10 milyon kişi tarafından izleniyor. Filmin özeti, bir yapay zeka tarafından yeniden yapılandırıldı ve Türkçe olarak aşağıda sunuldu:

Kral Midas'ın kayıp kolyesinin üç parçasını birleştirme görevi, maceraperest kahramanımız Tadeo Jones'a verilir. Tadeo, Kapadokya'nın tarihi ve mistik atmosferinde başlayan heyecan dolu bir yolculuğa çıkar. Gizemli mağaralarda, yer altı şehirlerinde ve peri bacalarının arasında gezerken, Tadeo, antik sırları çözmek için tüm becerilerini kullanır. Türkiye'nin eşsiz güzelliklerini keşfederken, eski uygarlıkların izlerini takip eder ve kolyenin parçalarını bulmak için zorlu engellerle karşılaşır.

Bu eşsiz animasyon filmi, izleyicilere Kapadokya'nın büyüleyici manzaralarını ve Türkiye'nin zengin kültürel mirasını sunarken, aynı zamanda macera ve heyecan dolu bir hikaye sunuyor. Tadeo Jones serisinin yeni filmi, izleyicileri büyüleyen görsel efektler ve sürükleyici bir senaryo ile dolu. hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?