Ben Ölmeden Önce izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.4 IMDB Puanı 70 Görüntülenme

Ben Ölmeden Önce izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Zoey Deutch, Halston Sage, Cynthy Wu
Samantha Kingston, bir trafik kazası sonrasında aynı günü tekrar tekrar yaşamaktadır. Bu süreçte hayatındaki birçok gizemle yüzleşen Samantha, her şeyi değiştirmek için bir fırsat olduğunu fark eder. Mükemmel arkadaşları, mükemmel bir erkek arkadaşı ve parlak bir geleceği olan Sam, bir anda her şeyin değiştiğini fark eder. Uyandığında, artık farklı bir gelecekte bulur kendini ve her gün aynı günü yaşamaya başlar.

Samantha, bu süreçte hayatının mükemmelliğini sorgulamaya başlar ve raydan çıkan yaşamının gizemini çözmeye çalışır. Etrafındaki insanların sırlarını açığa çıkarmaya başladıkça, bir günün ne kadar değerli olduğunun farkına varır. Bu tekrar içinde etkilenen sadece kendi hayatı değildir, çevresindeki insanların hayatları da en az onunki kadar etkilenmektedir.

Samantha'nın hikayesi, hayatın anlamını sorgulayan, gizem dolu bir yolculuğu anlatıyor. Her şeyi değiştirmek için bir fırsat yakalamış olan Samantha, etrafındaki insanları ve kendini daha iyi tanımaya başlar. Hayatın değerini keşfederken, sırların perdesini aralamaya çalışır.

Hdfilmcehennemi.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Before I Fall

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?