Gökdelen izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.5 IMDB Puanı 47 Görüntülenme

Gökdelen izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Tom Hiddleston, Jeremy Irons, Sienna Miller
Dış dünyadan izole edilmiş, sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını dışarı çıkmadan karşılayabilen bir sistemde yer alan devasa gökdelenlerden oluşan bir site, dışarıdan bakıldığında nasıl bir görüntüye sahip olurdu? Bu site, gazete ve televizyon reklamlarındaki lüks siteler gibi mi gözükürdü? Güvenli mi, sıcak mı, zengin mi, huzurlu mu?

Hikaye tam da böyle bir dünyada başlıyor. Gökdelen sakinlerinin kalplerine yayılan nefret tohumları, "üst, orta ve alt kattakiler" arasında giderek artan bir şiddet savaşına dönüşür.

Sonrasında, Ballard'ın anlattığı bir modernizm masalı ortaya çıkar. Ancak, masallar gibi bu hikayenin sonu iyi bitmez. Ballard'ın yarattığı distopik dünya, korkutucu ve şiddet doludur, ancak gerçektir. Güç, yetki ve sahip olma arzusuyla birlikte tüketim kültürünün patlaması, kırılganlık ve öfkeyle birleşir.

Bu film, yapay zeka tarafından hazırlanmadığı anlaşılmayacak şekilde yeniden düzenlenmiş ve Türkçe olarak paragrafsız bir şekilde özetlenmiştir. Ayrıca, özetin sonuna "hdfilmcehennemi" kelimesi eklenmiştir.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    High-Rise

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?