Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.5 IMDB Puanı 65 Görüntülenme

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2 izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey
Yönetmen James Wan ve senarist Leigh Whannell imzalı olan “Insidious: Chapter 2/Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2”, korku gerilim türündeki bir film olarak dikkat çekmektedir. İlk filmde tanıtılan karakterlerin hikayesini sürdürme fırsatı bulduklarını söyleyen Wan ve Whannell, aynı oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşamaktadır. Ancak, ilk filmin beklenmedik bir şekilde büyük bir başarı elde etmesi, ikinci filmin yapım ekibini hazırlıksız yakalamıştır.

Filmin konusu, bir ailenin hayaletlerin musallat olduğu bir durumu açığa çıkarma mücadelesini anlatmaktadır. Lambert ailesi, büyükannenin evinde kalmaktadır ve ruhlardan kurtulduklarını düşündükleri sırada garip olaylara tanık olmaya başlarlar. Bebek telsizinden duydukları fısıltılar, beyaz elbiseli bir kadının görüntüsü ve koridordan gelen sesler gibi olaylar, aileyi ruhlar dünyasıyla tehlikeli bir bağlantıya sürükler. Aile, çocukluk sırlarını açığa çıkarmak için her şeyi yapmaya kararlıdır.

James Wan ve Leigh Whannell, filmde zamanda yolculuk gibi korku türünde ender görülen bir temayı da kullanmışlardır. İlk filmde yaratılan stilize ve fantastik dünya, ikinci filmin zamanda yolculuk yaklaşımı için biçilmiş kaftandır. Film, 25 yıl öncesine giderek ilk filmin çözümlenmemiş gizemlerini aydınlatırken, karanlık ölüler diyarı olan Ö

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Insidious: Chapter 2

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?