Ayin izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6 IMDB Puanı 70 Görüntülenme

Ayin izle

Oyuncular:

Colin O'Donoghue, Anthony Hopkins, Ciarán Hinds
"The Rite/Ayin" adlı film, ilahiyat fakültesi öğrencisi Michael Kovak'ın gerçek olaylardan esinlenerek yaşadığı deneyimleri anlatıyor. Michael, şeytan çıkarma uygulamalarının gerçekliğine şüpheyle yaklaşsa da, Vatikan tarafından şeytan çıkarma ayinlerini incelemesi için görevlendirilir. Michael, şeytan çıkarma vakalarının aslında psikiyatrik sorunlardan kaynaklandığına inanır ve bu inancını üstlerine meydan okuyarak korur.

Ancak Michael, Peder Lucas adındaki bir rahiple çalışmaya başladığında, zırhı çatlamaya başlar. Peder Lucas, alışılmışın dışında yöntemler kullanarak binlerce şeytan çıkarma ayini gerçekleştirmiş biridir. Bir vakada Peder Lucas'ın bile becerilerinin yetersiz kaldığını gören Michael, açıklayamadığı ve denetleyemediği bir olayla karşı karşıya gelir. Bu olay, Michael'ın inandığı her şeyi sorgulamasına ve şiddetli bir kötülüğe tanık olmasına neden olur.

Anthony Hopkins'in başrolünü üstlendiği filmde, Colin O'Donoghue, Alice Braga, Toby Jones, Ciarán Hinds ve Rutger Hauer gibi oyuncular da yer alıyor.

hdfilmcehennemi

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    The Rite

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?