Ayı Teddy izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.9 IMDB Puanı 156 Görüntülenme

Ayı Teddy izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane
Seth MacFarlane'nin yaratıcısı olduğu Ayı Teddy, 8 yaşındaki John'un Noel dilesinin gerçek olmasıyla başlayan fantastik bir hikayeyi konu alıyor. John, sevgili oyuncak ayısı Ted'in canlanmasını ve onunla konuşabilmesini diler. Dileği gerçekleşir ve Ted, konuşan bir ayıya dönüşür. John, Ted'in varlığıyla çok mutlu olur ancak büyük bir sorun vardır: Ted, herkesle büyüdüğü için John'u kimseyle paylaşmak istemez.

John, Ted ile bir ömür geçirmiş, aynı evi paylaşmıştır. Ted, insan hayatına adapte olmuş ve çapkın, edepsiz ama bir o kadar da sevimli bir yaratık haline gelmiştir. Ancak Ted, hatta sevgilisi Lori dahil olmak üzere, John'u hiç kimseyle paylaşmak istemez. John ise kendi hayatına devam edebilmek için Ted'den ayrılmak zorunda olduğunu hisseder.

Ayı Teddy, Family Guy'ın yaratıcısı Seth MacFarlane tarafından beyazperdeye uyarlanan sıra dışı bir yapım. Her ülkede seyirciler ve eleştirmenler tarafından yüksek notlar alan bu canlı-aksiyon animasyon komedisinde Seth MacFarlane, Ayı Teddy'ye sesiyle hayat verirken, Mark Wahlberg ve Mila Kunis de diğer başrolleri paylaşıyor.

[Özetin sonuna "hdfilmcehennemi" kelimesi eklenmiştir.]

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Ted

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?