Çığlık 2 (1997) izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.3 IMDB Puanı 44 Görüntülenme

Çığlık 2 (1997) izle

Yönetmen:

Oyuncular:

Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette
Woodsbro kasabasında yaşanan trajik olayların üzerinden iki yıl geçmişti. Sidney ve Randy, hayatlarına devam etmeye çalışıyor ve okullarına devam ediyorlardı. Cotton Weary, haksız yere hapis yattıktan sonra özgürlüğüne kavuşmuş ve intikam alma kararıyla doluydu.

Gale Weathers adında bir gazeteci, Woodsbro'da yaşanan olayları konu alan bir roman yazmıştı. Kitap kısa sürede büyük bir popülerlik kazanmış ve filminin çekileceği duyurulmuştu. Gösterim tarihi yaklaştıkça, kasabada bir dizi cinayetler serisi başlamıştır.

Dewey, hemen Sidney'i korumak için harekete geçer. Şüpheli sayısı azaldıkça, cinayetlerin sayısı artmaktadır. Sidney ve arkadaşları, katilin kim olduğunu bulmak için bir kez daha korku dolu bir mücadele içine girerler.

Bu öyküde, gerilim ve korku dolu anlarla dolu olan bir cinayet serisi anlatılmaktadır. Katilin kim olduğu ve Sidney'nin güvenliği sürekli bir soru işaretidir. Her an herkesin şüpheli olabileceği bu karanlık kasabada, Sidney ve arkadaşları katili bulmak için zorlu bir yarışa girişirler.

Bu etkileyici filmi izlemek için hdfilmcehennemi adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Scream 2

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?